Bill POV.

Wanneer Tom weer beneden komt kijk ik gelijk op. "Slaapt Tess weer?" Vraag ik.

"Als een roosje," zegt Tom en ik glimlach even.

"Hoever ben je gekomen in de tussentijd?" Vraagt Tom.

"Ik heb het hoofdstuk al bijna af, dus twee hoofdstukken per dag zou makkelijk moeten kunnen, als ik tussendoor niet schoonmaak," zeg ik en Tom knikt.

"Perfect. Dan hebben we toch de oplossing. Als jij mij dan laat weten wanneer je aan het volgende vak toe bent, dan zal ik weer met jou bekijken hoeveel je per dag af moet hebben," zegt Tom en ik knik dankbaar.

"Je bent echt een schat Tom," zeg ik.

"Ga nu maar verder, dan hebben we misschien nog wat tijd voor you and me time, als je begrijpt wat ik bedoel," zegt Tom en ik lach even waarna ik snel verder ga, want weer wat tijd met Tom, daar leef ik voor.Één week later.

Tom POV.

"Weet je Tom, ik kan het nog steeds niet voorstellen dat je in je vrije tijd vader bent," zegt Georg.

"Ik ben nu ook vader hoor, alleen is mijn dochter niet bij mij," zeg ik.

"Ik moet zeggen dat ik je bewonder. Ik moet er zelfs niet aan denken om vader te worden voor mijn dertigste. Ik gok dat er voor jullie ook geen tweede kind komt voordat jullie dertig zijn," zegt Georg.

"Dat weet ik niet hoor, dan gaat Tess al naar de middelbare school. Ik denk dat wij wel eerder gaan zijn," zeg ik, ook al weet ik niet wanneer. Het zou leuk zijn als Tess dan met haar broertje of zusje zou kunnen spelen, maar willen Bill en ik dat voor elkaar krijgen moet dat ook al gebeuren voordat we klaar zijn met school. er zal denk ik een jaar of 4 a 5 zitten tussen Tess en haar toekomstige broertje of zusje, als ik het zou mogen plannen, want niet alles kan altijd tot op de puntjes gepland worden.

"Maar Tom, je wilt vast wel weer eens echte fun hebben. Waarom ga je niet mee naar het feest van Arnold op vrijdag? Wij gaan allemaal," zegt Georg en eerlijk gezegd weet ik niet wat ik nu moet doen. Fun blijven hebben is belangrijk, maar er voor mijn gezin zijn is dat ook.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Bespreek het met Bill

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen