Tom POV.

Bill en ik hebben net onze spullen ingepakt en de spulletjes voor Aad hebben we misschien wel tien keer gecheckt. Voor hem mogen we natuurlijk niks vergeten. Voor ons zelf liever ook niet, maar de spulletjes voor Aad zitten toch wel wat belangrijkere spullen tussen.

"Ik ben echt benieuwd waar we precies heen gaan. Henk zou ons ophalen, toch?" Vraagt Bill en ik knik even. Het is raar dat Henk ons niet gewoon het adres geeft, net zoals de vorige keer zodat we zelf kunnen rijden. Het voordeel is wel dat we bij Aad zitten.Een uur later komt Henk aan gereden, met z'n vrouw op de stoel naast hem. "Ben je er klaar voor Bill?" Vraag ik en Bill knikt waarna we onze spullen naar buiten tillen en Henk zet ze in de auto.

"Het wordt vast gezellig," zegt Henk en Bill en ik knikken even waarna we Aad in de auto goed vastzetten om daarna zelf in te stappen en Henk begint te rijden. Hij rijdt vrij rustig. Ik weet niet of hij altijd zo rustig rijdt, of het speciaal doet vanwege Aad, maar ik ben hem er dankbaar voor, want Aad voelt zich er duidelijk ontspannen bij.


Na een paar uur rijden komen we bij een gigantisch huis aan. "Geen hotel dit keer?" Vraag ik.

"Nee, geen hotel. Die vakantie voelde toch meer alsof we niet echt samen op vakantie waren. Hier kunnen we echt met z'n vieren plezier beleven," zegt Henk en ik knik even en zodra we naar binnen kunnen stappen we naar binnen en ik kijk even naar Aad die er nog altijd ontspannen uitziet. Voor hem maakt het volgens mij ook niet veel uit of hij nu thuis is of hier.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Dat besef heeft die kleine nog niet
    Die voelt eerder de spanning wel of niet aan

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen