Tom POV.

Die nacht word ik wakker omdat Bill uit bed stapt en ik besluit hem te volgen en vindt hem bij de wc, waar hij aan het overgeven is. "Nog steeds ziekjes?" Vraag ik en Bill knikt even waarna hij weer overeind komt en ik pak snel een glas water voor hem en geef dat aan hem.

"Ik wil onze vakantie niet verpesten. Voor de kinderen is dit juist zo belangrijk, met jouw opkomende tour in het vooruitzicht," zegt Bill.

"Hey, neem jezelf niks kwalijk, goed? We zijn hier nog wel even. Desnoods ga ik morgen met de kinderen nog wat doen en ga jij overmorgen pas weer mee," zeg ik.

"Hmm, okay," zegt Bill en ik druk een kus op z'n wang waarna ik hem weer meeneem naar de slaapkamer. "Ik hou van je," zegt Bill zachtjes.

"Ik hou ook van jou," zeg ik en ik leg mijn armen om hem heen waarna we weer samen in slaap vallen.De volgende ochtend worden Bill en ik gewekt door Ron en Scott die de kamer in komen gelopen. We zijn zo gewend dat Matéo en David ons wekken door te huilen, maar door onze oudste zoons te worden gewekt is een mooie verrassing. "Hey jongens," zegt Bill en ik kijk even naar Bill. Op dit moment ziet hij er niet heel ziek uit, maar het is natuurlijk ook niet altijd te zien hoe iemand zich echt voelt. Ron legt zich dan op mij, terwijl hij z'n armen om mij heen legt en Scott besluit zich op Bill te richten, maar deze tijd met z'n vieren kan nooit lang duren, want uiteindelijk worden Matéo en David toch echt ook wakker.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill is weer zwangerxD
    Ahw te leuk dat de jongen ze wekken

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen