Tom POV.

Ik kijk toe hoe Bill Eduardo verzorgd en even zucht ik. Ik zal het mij wel verbeelden, maar Bill doet het wel heel liefdevol. "Zo beter?" Vraagt Bill na even aan Eduardo en ik zie hem knikken waarna hij Bill een kus op z'n mond drukt. Gewoon voor mijn ogen. "Oh, Tomi, je bent er nog," zegt Bill en ik draai met mijn ogen. Dacht Bill nu serieus dat ik was weggegaan? Bill legt z'n armen dan rond mijn middel en hij kijkt mij aan. "Misschien kan Eduardo twee nachten blijven logeren? En we moeten uitzoeken wie dit heeft gedaan en wie kunnen daar beter achter komen dan twee politieagenten?" Vraagt Bill.

"Wil je dat echt op eigen houtje gaan doen? Ik vind dat we het moeten melden op het bureau en dan is het aan onze baas om te bepalen of jij op die zaak komt, of iemand die er verder vanaf staat," zeg ik en Bill zucht even.

"Jij bent echt van de regeltjes, hmm?" Vraagt Bill.

"Ik dacht dat jij dat ook was," zeg ik.

"Niet altijd 100%. Nooit geweest ook. Ik zoek de randjes vaak op, maar ga er niet overheen," zegt Bill en ik knik even waarna Bill zich naar Eduardo keert. "Hoe denk jij dat we dit moeten doen?" Vraagt hij.

"Ehm, het ligt eraan of de eerste optie voor problemen kan zorgen op je werk," zegt Eduardo.

"Als ik het goed aanpak niet," zegt Bill en ik draai even met mijn ogen waarna de bel gaat. Ik loop naar de deur, waar ik Luna zie staan.

"Luna?" Vraag ik. "Waarom heb je niet verteld dat je vrij zou komen?" Vraag ik waarna ik mijn armen om mijn dochter heensla.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi Luna is back
    Bill gedraag zich anders als normaal

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen