Bill POV.

Vandaag is de dag dat het kamp begint en ik ben het huis uit geslopen om er met de bus heen te gaan. Als mijn ouders geen toestemming geven moet het maar op deze manier.

Uiteindelijk heb ik wel door dat ik de reis met de bus wat heb onderschat, maar uiteindelijk kom ik toch aan bij dat kamp en ik kijk even om mij heen totdat mijn oog op Tom valt. Ik ren naar Tom toe en sla mijn armen om hem heen. "Tomi, ik heb je gemist," zeg ik.

"Ik jou ook Bill," zegt Tom en ik glimlach even. Ik was echt bang dat hij ineens verliefd zou worden op iemand anders, maar dat is dus niet gebeurt. "We delen weer een kamer, ik heb jou als voorkeur opgegeven en ze hebben geluisterd," zegt Tom.

"Kon dat dan?" Vraag ik.

"Gewoon bij opmerkingen. Het was het proberen waard," zegt Tom en ik glimlach even. Ik druk mijn lippen dan op die van Tom om hem daarna weer los te laten.Wanneer Tom en ik in de kamer zijn trek ik hem met mij mee op het bed. "Heb je plannen?" Vraagt hij en ik knik even waarna ik aan Tom z'n broek begin.

"Heb je condooms bij je?" Vraag ik.

"Ehm, nee, ik ging er vanuit dat we het weer zonder konden doen. De vorige keer is dat ook goed gegaan," zegt Tom en ik kan mijzelf wel voor mijn kop slaan. Ik wist dat ik iets was vergeten. Even kijk ik Tom weer aan waarna ik een kusje op z'n lippen druk. Misschien is dit het moment om over de kinderen te vertellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit gaaf zo de verkeerde kant op
    Hahaha ben benieuwd

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen