Tom POV.

"Wat, je hebt een dochter?" Vraagt Bill verbaasd en ik knik even.

"Om precies te zijn is het onze dochter, Masha heet ze," zeg ik.

"En je hebt het kind gewoon gehouden?" Vraagt Bill.

"Ja, waarom niet? Ik voelde mij al zo snel verbonden met haar," zeg ik en ik zie hoe Bill even kort z'n hand op zijn eigen buik laat rusten.

"Ik, ik weet even niet wat ik met dat nieuws aan moet," zegt Bill waarna hij z'n broertjes voorzichtig dichter naar mij toe duwt. "Zorg dat zij in ieder geval veilig zijn," zegt Bill waarna hij met snelle passen wegloopt. Hij moet gewoon nog aan het idee wennen, hij komt wel weer terug.

"Kom maar," zeg ik dan tegen Caden en Brandon en ik neem ze mee naar binnen waarna ik ze meeneem naar Masha. "Jullie grote broer is papa," zeg ik en ik laat ze even naar Masha kijken waarna ik Masha uit d'r bedje til. "Mam, kan jij even flesje maken!? Ik heb het nogal druk hier!" Roep ik, want ik kan niet en een flesje maken en de tweeling in de gaten houden en dan ook nog Masha meenemen.

"Waarom heb je het zo druk dan?" Vraagt mijn moeder die de ruimte in komt gelopen. "Oh," brengt ze uit wanneer ze Caden en Brandon ziet.

"Bill z'n broertjes," leg ik dan uit en mijn moeder knikt even.

"En waar is Bill dan?" Vraagt mijn moeder.

"Ik laat hem even bekomen van het nieuws dat hij een dochter met mij heeft," zeg ik, daarnaast heb ik zo'n vermoeden dat hij door mijn woorden is beginnen te twijfelen aan de abortus, maar daar ben ik niet zeker van.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Daar twijfel ik nu ook aan

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen