Bill POV.

Na even staan we dan echt op. Ik voel mij nog wel misselijk, maar vandaag is het niet zo erg dat ik mogelijk de vakantie verpest. "Pap, kan jij papa Tom niet vragen of hij thuis wilt blijven van touren?" Vraagt Ron ineens.

"Kom eens zitten lieverd," zeg ik en Ron neemt naast mij plaats. "Toen ik verliefd werd op je vader kende ik zijn beroep. Natuurlijk was het anders zonder kind, want ik ging gewoon nog mee, maar ik heb al heel lang geleden besloten dat ik Tom niet ga laten kiezen. Het moet z'n eigen keus zijn en niet een keus die hem is opgedrongen door z'n gezin," zeg ik, want dat is ook weer slecht voor onze relatie.

"Oh, okay," zegt Ron zachtjes waarna ik hem een knuffel geef. "Ik moest het gewoon vragen. Ik haat het om iemand te moeten missen," zegt Ron.

"Dat snap ik toch," zeg ik en wanneer ik mij weer misselijk voel worden laat ik Ron los en ren ik naar de wc. En ik dacht even dat ik mij vandaag toch goed genoeg voelde.Een paar uur later vertrekt Tom met de kinderen. Ik weet geen eens waar naartoe, maar Tom zei mij dat hij de mooiste plekjes bewaard voor wanneer ik weer mee kan. Ik hoop morgen alweer.

Na even te hebben nagedacht besef ik ineens iets. Snel vertrek ik richting de winkels en koop een zwangerschapstest. Wanneer ik terug bij het huisje ben doe ik de test, die uiteindelijk positief blijkt te zijn. Nu wordt alles nog ingewikkelder voor Tom.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy
    Ik wist het gewoon!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen