Tom POV.

Het is speciaal om die woorden uit Bill z'n mond te horen. "Dank je, ik snap nog steeds niet waarom ik überhaupt voor moet komen terwijl er geen bewijs is," zeg ik.

"Je weet ook niet hoe hij het precies heeft gebracht. Hij kan vast behoorlijk overtuigend zijn," zegt Bill en ik knik even waarna ik mijn armen om Bill heen sla.

"Ik zat hier totaal niet op te wachten," zeg ik met een zucht.

"Sorry," zegt Bill zachtjes.

"Hey, jij hoeft geen sorry te zeggen, het is niet jouw schuld," zeg ik.

"Maar zonder mij zou hij dit niet doen," zegt Bill.

"Bill, geef jezelf niet de schuld, ja? Het is okay," zeg ik en Bill knikt langzaam waarna ik hem een zoen geef.Het is de avond voor de zitting en Bill kruipt dicht tegen mij aan. "Nu Chloé eindelijk slaapt dacht ik, misschien kunnen we het doen," zegt Bill zachtjes.

"Seks bedoel je? Dat hoef je niet te doen he, omdat ik toevallig morgen voor moet komen," zeg ik, want ik wil niet dat Bill denkt dat hij dat nu aan mij verplicht is.

"Ik wil het echt. Als je moet stoppen zeg ik het. Voor mij is het ook een test, hoever ik durf te gaan," zegt Bill en ik knik even.

"Maar echt zeggen, ja?" Zeg ik en Bill knikt waarna hij vast een condoom klaar legt, ook al is het nog niet zeker of we tot dat punt al gaan komen, want Bill moet er klaar voor zijn.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw te lief
  Hij kan Tom echt niks maken in die zaak
  Geen bewijs!
  En dat is er ook niet hoor!!

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen