Bill POV.

Ik ben nog steeds wat in de war van het verzoek dat Henk had. Ik moet er eerlijk gezegd eigenlijk ook niet aan denken om seks met hem te hebben. Tom is de enige met wie ik dat wil.

"Zullen we Henk en z'n vrouw maar vertellen dat we het niet doen?" Vraagt Tom en ik knik. Wanneer we dat hebben gedaan hoef ik tenminste niet meer eraan te denken, want dan ligt dat achter ons. Als het maar niet de enige reden was om ons mee te nemen.

Tom steekt z'n hand naar mij uit en ik glimlach even naar hem waarna ik z'n hand aanpak zodat we samen naar Henk en z'n vrouw kunnen lopen.

"Ehm, Henk, we hebben nagedacht, maar we doen het niet. We houden te veel van elkaar om seks met anderen toe te laten," zeg ik en ik zie Henk even knikken.

"Het is okay. Het was gewoon een voorstel. Zullen we vandaag ergens wat eten, dan koken we vanaf morgen omstebeurt en eten we de laatste avond weer bij een restaurant," stelt Henk voor.

"Ja, dat is prima," zeg ik en Henk knikt en gelukkig is die spanning alweer uit de lucht. "We wachten eerst tot Aad wakker is, dan geven we hem z'n flesje, daarna kunnen we naar een restaurant," zeg ik.

"Okay, dan zal ik alvast zoeken wat ze hier in de buurt hebben zodat we zo meteen niet meer hoeven te zoeken," zegt Henk en hij loopt weg en ik glimlach naar Tom. Ondanks dat rare voorstel van Henk en z'n vrouw denk ik nu toch dat dit een leuke vakantie kan gaan worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Goed gedaan boys!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen