Tom POV.

De volgende dag komt Tirza naar mij toe. "Ik heb hoofdpijn pap," zegt ze en gelijk voel ik aan haar voorhoofd. Fuck, fuck, fuck. Ik pak snel een thermometer.

"39," breng ik uit.

"Kom, jij komt bij mij op de bank zitten," zeg ik, want alleen op die manier kan ik haar goed in de gaten blijven houden.

"Okay," zegt ze en ik neem haar mee naar de bank en leg mijn arm om haar heen. "Moet ik naar het ziekenhuis?" Vraagt Tirza angstig.

"Laten we hopen dat het niet zover hoeft te komen, ja?" Zeg ik tegen haar en ik zie haar even knikken waarna ik een kus op haar wang druk en ze zich dichter tegen mij aanlegt.

"Ze is dus wel ziek geworden?" Vraagt Bill, die de kamer in komt gelopen.

"Ja, maar we hopen dat het dit keer meevalt en dat het niet zo gaat als die eerste keer of zelfs erger," zeg ik en Bill knikt. "Kan jij op de andere kinderen letten, samen met Wilco en Tao?" Vraag ik.

"Natuurlijk. Ik weet dat het belangrijk is dat Tirza goed in de gaten wordt gehouden," zegt Bill en ik knik even waarna ik naar Tirza kijk, die inmiddels in slaap is gevallen. Het kom deze keer ook wel goed, het moet gewoon.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik snap hun reactie wel!!
    Hopelijk red Tirza het nu wel

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen