Tom POV.

"Jouw foute keuzes rechtzetten. William en ik willen onze kinderen niet laten opgroeien in een wereld vol oorlog, want geloof mij, als dit te lang door zou gaan worden wij allemaal uiteindelijk de dupe, want er komt dan een dag dat ze jou willen verslaan," zeg ik.

"Dan komen ze maar, wat kan mij dat schelen?" Vraagt Bill en ik zucht even.

"Bill, luister naar ons, je gaat echt te ver," zegt William en ik besef ineens dat hij dit soort dingen nooit voor ons verloren kindje heeft gedaan, terwijl daar ook schuldigen voor aan te wijzen vielen.

"Ik, ik ben weg," zeg ik en ik loop de ruimte uit, richting mijn slaapkamer. "Jij blijft wel veilig op je plek he," zeg ik tegen mijn buik en ik zucht even.

"Hey, Tom, hoe gaat het hier?" Vraagt William wanneer hij binnen komt gelopen.

"Ik ben okay, denk ik," zeg ik zachtjes, want eigenlijk ben ik helemaal niet okay. Ik wil de oude Bill terug. De Bill die lief en zorgzaam was. Niet deze Bill die op wraak uit is en totaal niet meer de lieve Bill is die ik kende, tegen mij dan toch.

"Bill draait wel weer bij," zegt William.

"Maar jij wilt hem ook niet kwijt," zeg ik zachtjes.

"Nee, maar uiteindelijk moet hij zijn bij degene van wie hij het meest houdt," zegt William en ik zucht even, want op dit moment ben ik die persoon zeker niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Nee maar kan nog
    Eerst de oude Bill maar terug krijgen

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen