Bill POV.

Ik kijk naar Tom waarna ik voorzichtig zijn boxer naar beneden trek en gelijk voel ik mij nerveus worden. Ik neem z'n lid in mijn mond en lik over z'n eikel waardoor ik Tom een luide kreun hoor uit slaken en gelijk stop ik. "Sorry, ik dacht dat ik op z'n minst verder durfde te gaan dan dit," zeg ik zachtjes.

"Het is okay schat.We komen wel op dat punt, al moeten we er jaren op wachten," zegt Tom.

"Jaren? Ik hoop dat ik er eerder klaar voor ben," zeg ik zachtjes waarna ik naar het condoom op het nachtkastje kijk.

"Dat hoop ik ook, maar ik wil alleen maar aangeven dat ik op je wacht. Ook als het jaren duurt," zegt Tom.

"We blijven het proberen, dan durf ik hopelijk telkens een stapje verder te gaan en vooral langer door te gaan," zeg ik zachtjes.

"Dat komt wel goed," zegt Tom en ik knik even waarna hij z'n boxer omhoog trekt om dan dicht tegen mij aan te gaan liggen. Wanneer Chloé begint te huilen stap ik uit bed en til haar op om dan terug naar Tom te lopen.

"Morgen loopt goed af, want Chloé en ik hebben jou nodig Tom," zeg ik en Tom knikt.

"Hij kan mij morgen niks maken, helemaal niks," zegt Tom en ik knik.De volgende ochtend zit ik met Tom aan het ontbijt en ik kijk hem even aan. "Bill, het komt goed, ja? Je hoeft je geen zorgen te maken. Vanavond hebben we gewoon het diner weer samen zoals gewoonlijk," zegt Tom en ik knik.

"Daar twijfel ik ook niet aan. Ik ben gewoon nerveus voor vandaag, om hem weer te zien," zeg ik zachtjes.

"Je hoeft niet mee he," zegt Tom.

"Nee, ik wil mee. De waarheid moet boven water komen, of ik er nu over wil praten of niet, het moet. Hij heeft jou al aangegeven, zonder bewijs te kunnen hebben, wie weet wat z'n volgende stap gaat zijn. Nee, de waarheid moet naar buiten komen. Ik heb ook geen bewijs, niet genoeg, maar het gaat hem tonen dat ik er niet meer voor terugdeins hem aan te geven als hij nog eens wat flikt."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go bill!!!!!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen