Tom POV.

"Ik hou van de band die, die twee hebben," zeg ik en Bill knikt.

"Het is ook mooi dat ze zo'n band kunnen hebben, ondanks mijn houding naar Arthur toe," zegt Bill.

"Maar dat gaat ook al beter," zeg ik.

"Ja, maar ik wou dat mijn knuffels met hem niet zo hoefden te branden," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Het is okay, ik snap het ook. Dat branden kan jij sowieso niks aan doen, dat is nu eenmaal zo," zeg ik en Bill knikt waarna ik een kus op zijn wang druk. "Jullie hebben echt een sterke band he," zeg ik tegen Arthur.

"Ja, wij zijn één," zegt Arthur en ik lach even.

"Het is mooi dat je dat zo voelt. Het is belangrijk om goed met elkaar overweg te kunnen," zeg ik en hun band is zelfs nog beter dan dat.

Ik kijk uiteindelijk weer naar Bill en hij glimlacht naar mij.Het is een paar dagen later en Bill en ik zitten gewoon tv te kijken aangezien alle kinderen slapen totdat de bel gaat. "Wie zal dat zijn?" Vraagt Bill.

"Mijn moeder misschien? Ik heb gezegd dat ze gelijk kon komen wanneer ze het af had," zeg ik waarna ik naar de deur loop en zie dat het inderdaad mijn moeder is.

"Hier," zegt ze en ze geeft mij wat papieren. "Dit is alles wat ik weet en ik heb nog wat gegevens toegevoegd waar je misschien ook wat mee zou kunnen," zegt mijn moeder.

"Dank je mam, echt waar, je maakt mij hier heel gelukkig mee," zeg ik en ik druk een kus op d'r wang. Ik ben blij dat mijn moeder dit voor mij heeft gedaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh ben benieuwd!!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen