Bill POV.

"Bill, wat dacht je ervan om een afspraak voor een echo te maken?" Vraagt Tom. Bij de abortussen moest er altijd ook een echo komen, want ze moesten zeker weten dat ik echt zwanger was, maar ik heb nooit gekeken. Dit gaat anders zijn.

"Kan jij dat voor me doen?" Vraag ik en Bill knikt.

"Mijn verloskundige was echt een schat. Ik weet zeker dat jij haar ook gaat mogen," zegt Tom en ik knik. "Als ik vragen mag, wie is eigenlijk de vader?" Vraagt Tom.

"Ik, ik ben niet zeker. Ik ben in die periode een paar keer onvoorzichtig geweest, maar misschien kan ik al iemand uitsluiten als ik straks weet hoelang ik precies zwanger ben," zeg ik en voor het eerst schaam ik mij voor mijn playergedrag. Zonder dat gedrag van mij was Tom ook nooit zwanger geworden, ook al lijkt hij superblij te zijn met Masha, maar ik kan mij toch voorstellen dat hij het toch liever anders had gezien.

Wanneer ik Masha geluidjes hoor maken kijk ik gelijk het wiegje in. "Zo te zien is ze wakker. Je mag haar wel vasthouden," zegt Tom.

"Ik, ik weet niet," zeg ik.

"Het is niet zo moeilijk, ik help je," zegt Tom waarna hij haar voorzichtig oppakt. "Vergeet d'r hoofdje niet te ondersteunen," zegt hij waarna hij haar voorzichtig aan mij geeft en gelijk begint ze te huilen. "Ze moet nog aan je wennen, praat wat tegen haar, dan haal ik Brandon en Caden, zij hebben jou vreselijk gemist. Ik heb ze misschien alleen wat teveel verwend de afgelopen twee weken," zegt Tom en ik knik even. Dat kan ik hem ook niet kwalijk nemen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat mag ook niet
    Hij was ineens weg

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen