Tom POV.

Wanneer we Chloé bij Bill z'n vaders hebben gebracht vertrekken we naar de rechtbank. Onderweg kijk ik even naar Bill die de hele tijd nerveus met z'n benen op en neer beweegt. "Je kan het schat," zeg ik tegen Bill en hij knikt even, maar het neemt zijn nervositeit niet weg, wat begrijpelijk is.Wanneer we daar eenmaal zijn zie ik Bill angstig richting de man kijken en ik leg mijn arm om hem heen. "Je hoeft niet naar hem te kijken, kom," zeg ik waarna ik samen met hem naar onze plek loop.

"Ik haat hem gewoon, zo erg," zegt Bill zachtjes.

"Dat weet ik, ik doe dat ook, maar het komt goed," zeg ik en Bill knikt langzaam.

De eerste die het woord doet is de man zelf. "Ik weet ook niet waarom hij het deed. Hij trok mij gewoon de bosjes in. Ik kon mij haast niet verzetten, zo stevig had hij mij vast en toen, het deed zo'n pijn," snikt de man. Wat een acteur is het eigenlijk ook, maar tranen zijn geen bewijs, ook op basis van zijn tranen kunnen ze mij niks maken. "Zelf denk ik dat hij wraak op mijn gezin wou. Mijn zoon is de ex van z'n huidige vriend en ik denk dat hij kwaad was omdat mijn zoon Bill terug wil," zegt de man nog en daarna komt z'n zoon aan het woord die het spelletje volledig met z'n pa meespeelt.

Inmiddels is het Bill z'n beurt en ik zie aan hem dat hij vreselijk nerveus is. "Tom heeft niemand verkracht, dat zou hij nooit doen. Ik ben juist degene die is verkracht, niet door Tom, maar door die vent. Op de naam van z'n zoon had hij een fake account aangemaakt," begint Bill waarna hij z'n gsm pakt. "Wacht, dat account moet hier ergens zijn," zegt Bill en hij begint in paniek te raken. "Hij moet het account hebben verwijdert en ik heb alleen het laatste bericht nog dat hij ooit stuurde," zegt Bill waarna hij z'n gsm weer wegstopt. "Maar ik had met hem afgesproken. Ik dacht dat het z'n zoon was en dat hij vriendelijk was en alles, maar hij verkrachtte mij in z'n eigen huis en een aantal weken terug verkrachtte hij mij opnieuw, maar dan in mijn huis," zegt Bill waarna hij niet weet hoe snel hij van die stoel af moet en hij komt naast mij zitten en begint gelijk tegen mij aan te huilen.

"Het is okay schat, het is okay," zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Als dit geen bewijs is!
    Bill geeft trauma

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen