Tom POV.

Twee dagen later komt Bill ineens naar mij toegelopen. "Tom, het gaat niet goed met Noah," zegt Bill en ik kijk hem bezorgd aan.

"Moeten we naar het ziekenhuis?" Vraag ik, want ik heb ineens een deja vu naar de periode dat Tirza voor het eerst goed ziek was.

"Ik denk dat, dat wel beter is," zegt Bill en ik knik waarna ik Tirza voorzichtig op til. Ik ga niet Tao of Wilco bij haar laten terwijl de andere voor de rest moet zorgen.

Bill haalt Noah snel waarna we naar het ziekenhuis vertrekken. In het ziekenhuis wordt Noah gelijk van ons overgenomen en ik zet mij samen met Bill en Tirza in de wachtkamer. "Ben je okay lieverd?" Vraag ik aan Tirza en ik zie haar even knikken waarna ik met mijn hand door haar, haar ga.

"Tom, wat als Noah hetzelfde heeft als Tirza?" Vraagt Bill.

"Dan moeten we ook beter op hem letten. De hygiëne maatregelen hebben we thuis al, dus op dat gebied verandert er niet veel," zeg ik en nu lijkt het misschien alsof ik de kalme ben van ons twee, maar ik ben ook super gestrest op dit moment. Bij die ziekte, elk virus kan fataal zijn en dat baart mij toch grote zorgen.

"Ik ben moe, papa," zegt Tirza.

"Kom maar tegen mij aan liggen," zeg ik tegen haar, en dat is wat ze dan ook doet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Noah kan idd ook hebben
    Hoop dat goed gaat komen met allemaal

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen