Tom POV.

Wanneer we naar de gang lopen om daar te wachten totdat we weer naar binnen mogen voor de uitspraak houd ik Bill nog altijd tegen mij aan. "Ik wil naar Chloé," snikt Bill.

"Ik weet het, over maximaal twee uur kunnen we weer bij onze dochter zijn," fluister ik naar hem en Bill kijkt mij even aan.

"I like it wanneer je Chloé onze dochter noemt," zegt Bill zachtjes.

"Dat is ze dan eigenlijk ook. Volgens mij zei je zelf eens dat het niet altijd van belang is wie de biologische ouders zijn, maar dat het gaat om degene die het kind opvoeden en dat doen wij samen," zeg ik en Bill knikt en hij drukt z'n lippen op die van mij.

"Dank je," zegt hij en ik knik en veeg z'n tranen weg.Na even mogen we weer naar binnen en zetten Bill en ik ons weer op onze plaats terwijl ik z'n hand vasthoud.

"Vanwege onvoldoende bewijs moet ik beide partijen vrijspreken, wel krijgt meneer een boete voor een valse aangifte," zegt de rechter en ik kijk even naar de man en zie hem kwaad voor zich uit kijken. Dacht hij echt dat hij ons klein kon krijgen?

"Kom Bill, we gaan Chloé bij jouw vaders halen," zeg ik en Bill knikt waarna ik samen met Bill wegloop. Hopelijk heeft die klootzak z'n lesje geleerd, want op een valse aangifte staat ook een straf, ook al is het maar een boete, maar hopelijk leert hij er wel wat van.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Yeah!!
    Beter dat ze vrij gesproken zijn!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen