Tom POV.

De volgende dag laat ik mijn moeder komen om op te passen. Als het kon hadden we de kinderen meegenomen, maar ik denk dat de meeste niet het geduld zouden hebben voor onze periode in de bieb en het gemeentehuis. Al zouden we plannen om daarna nog snel wat leuks te gaan doen. Dat kunnen we dan beter voor een andere dag bewaren.

"Papa, ik wil baby," zegt Arthur ineens en ik lach even.

"Wanneer je volwassen bent schat," zeg ik.

"Volwassen?" Vraagt hij.

"Wanneer je minstens 25 bent," zeg ik, ook al is het nog maar de vraag of hij die leeftijd haalt, maar snel schud ik mijn hoofd.

"Wanneer ik 25?" Vraagt hij.

"Nog heel veel keer kerst," zeg ik en Arthur trekt een pruillip. Het is schattig wanneer ze bepaalde dingen nog niet snappen wanneer ze jong zijn. "Wees lief voor je oma," zeg ik dan nog waarna ik naar de woonkamer loop. "Mam, Bill en ik vertrekken," zeg ik en mijn moeder knikt.

"Succes lieverd," zegt ze en ze drukt een stevige kus op mijn wang en ik knik even waarna ik het huis samen met Bill verlaat. Nu eerst twee uur rijden en dan kan het onderzoek beginnen, ook al moeten we goed op de tijd blijven letten, ik wil het liefst voor het eten terug zijn, maar als dat niet wordt op z'n laatst toch voor achten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben benieuwd wat ze gaan vinden

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen