Bill POV.

Terwijl Tom met z'n moeder belt kijk ik naar Dafne, die eindelijk eens een keer wel slaapt, alleen jammer dat het overdag is. Wanneer Tom weer terug is kijk ik hem afwachtend aan. "Mijn moeder helpt ons. Ze was wel geschrokken, maar dat is denk ik ook wel logisch, maar straks hebben we Hannah en Dafne allebei bij ons," zegt Tom.

"Alleen hoe gaan we dat doen? We wonen nogal ver bij elkaar uit de beurt," zeg ik.

"Dat zien we nog wel," zegt Tom.

"Misschien, misschien kunnen ze dan bij jou wonen? Zoals je zelf ook hebt gezien ben ik er niet klaar voor," zeg ik zachtjes, want als Tom ze bij zich heeft kan ik altijd binnenstappen op het moment dat ik er wel echt klaar voor ben.

"We zien wel, ja? Ik accepteer deze optie alleen als je wel af en toe op bezoek komt, en dat je mijn lief blijft, want volgens mij heb ik jou eens verteld dat ik altijd samen wil blijven met degene waarmee ik kinderen heb," zegt Tom.

"Dat is goed, dat doen we," zeg ik en Tom knikt waarna hij z'n arm om mij heen legt. "Wat wil jouw moeder er eigenlijk aan doen?" Vraag ik zachtjes.

"Als eerste wilt ze morgen met jouw moeder praten en nu we het er toch over hebben geef mij haar nummer eens, dan kan ik die naar mijn moeder sturen," zegt Tom en ik pak mijn gsm en laat het nummer van mijn moeder zien. "Okay, top," zegt Tom waarna hij weer naar Dafne kijkt. Je ziet hoeveel hij van onze dochter houdt. Ik hou ook van haar, maar vind het allemaal gewoon nog wat lastig, maar ooit, over een paar jaar zal dat goed komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief!
    Bill jij heb geluk met Tom

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen