Een paar dagen later.

Tom POV.

"Tom, wil je mee naar de echo?" Vraagt Bill ineens en ik kijk hem verbaasd aan.

"Wil je dat echt?" Vraag ik.

"Ik wil daar niet alleen heen. Jij had vermoedelijk jouw moeder tijdens de echo's erbij?" Vraagt Bill en ik knik waarna ik even zucht.

"Okay, ik ga mee," zeg ik en ik leg mijn hand op Bill z'n schouder en zie hem naar mij glimlachen.

Twee uur later vertrekken we en voordat we het weten kan Bill al klaar liggen. "Niet iedereen heeft op jullie leeftijd al zo'n sterke liefdesband dat ze hier doorheen kunnen komen," zegt de verloskundige.

"Oh, we zijn niet..." Maar ik maak mijn zin toch maar niet af. Het is veel te ingewikkeld om allemaal uit te gaan leggen.

"Aah, kijk, dat is het kindje," zegt ze en ik zie Bill naar het scherm kijken.

"Ik ben aan het dromen zeker," zegt hij zachtjes.

"Dit is allemaal echt," zegt de verloskundige waarna ze naar het schermpje kijkt. "Alles ziet er goed uit, ik zou zeggen dat je nu 10 weken zwanger bent," zegt ze en ik zie Bill knikken en ik zie aan hem dat zijn hersenen overuren maken."Weet je nu wie de andere vader is?" Vraag ik zodra we buiten staan en Bill zucht even.

"De vader van Paul is de vader van mijn kindje. Ik ben niet trots op die nacht, maar ik besefte het pas achteraf. Vertel alsjeblieft niemand dat ik zwanger ben," smeekt Bill mij haast.

"Het blijft ons geheimpje, maak je geen zorgen," stel ik hem gerust, ook al vraag ik mij af wat Bill bezielde om met zo'n oude gast het bed in te duiken.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh boy
  Zeker alcohol in het spel geweest

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Die kans is heel groot ja.

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen