Tom POV.

Wanneer we in het stadje zijn aangekomen parkeer ik de auto waarna we uitstappen. "Eerst de bieb of het gemeentearchief?" Vraagt Bill.

"De bieb. Daar kunnen we tenminste helemaal zelf rondkijken," zeg ik en Bill knikt begrijpend waarna we naar de bieb gaan. "Pff, waarom is deze bieb zo groot? Op deze manier vind ik niks," zeg ik waarna Bill naar de computer wijst. "Hmm, slim van je schat," zeg ik en Bill lacht even waarna ik naar de computer loop en ik typ mijn familienaam in, ook al draag ik die naam niet zelf.

"Hmm, is dat hem?" Vraagt Bill en ik knik waarna ik op het artikel klik.

"Oh, hij heeft deze bieb opgericht," zeg ik en Bill knikt.

"Die had ik niet zien aankomen," zegt Bill en verderop in het artikel staat dat de voorouders de oprichter van dit stadje waren.

"Klinkt alsof mijn voorouders op bepaalde gebieden erg belangrijk zijn geweest," zeg ik en Bill knikt. "Alleen staat er niks over wat voor mensensoort hij was," zeg ik zuchtend.

"Bedenk dat het ook kan zijn dat we daar nooit achter gaan komen. De onderzoeken zijn nog maar een aantal jaren echt actief. Ze weten het misschien zelf geen eens," zegt Bill.

"Ik weet het," zeg ik met een zucht. "Maar als ze bepaalde gaven of gewoontes hadden die bij een bepaald soort past, daar kan ik ook ver mee komen," zeg ik.

"Okay, dan moeten we daarnaar op zoek," zegt Bill en ik knik even waarna ik nog even verder blijf kijken op de computer van de bieb.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat word nog wat

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen