Tom POV.

"Pap, kan je voortaan je eigen was doen, of op z'n minst alles voor de was bij elkaar leggen met de juiste kleuren zodat ik het erbij kan gooien?" Vraag ik.

"Oh, sorry, als ik voor teveel overlast zorg," zegt Bobby.

"Het is okay. Ik kaart het alleen maar aan. Dit is voor ons allebei nieuw. Jij kent mij nog niet zo goed en ik ken jou ook nog niet zo goed. Daar is niks aan te doen," zeg ik en Bobby knikt.

"Ik hoop dat we elkaar langzaam beter leren kennen," zegt Bobby en ik knik.

"Ik denk dat, dat wel gaat lukken," zeg ik en ik geef Bobby een knuffel. "Pa, je kan wel een douche gebruiken," zeg ik met een knipoog.

"Oh, sorry," zegt hij beschaamd waarna hij opstaat. "Ik ben zo terug," zegt Bobby en ik knik waarna Bill er aan komt gelopen.

"Gaat het?" Vraagt Bill.

"Het is allemaal nog wat wennen. Voor hem, voor mij, voor jou. De kinderen hebben zich sneller aangepast," zeg ik en Bill knikt begrijpend waarna hij z'n armen om mij heen legt.

"Ik weet wat ik over Bobby heb gezegd, maar je moet weten dat ik achter alle keuzes sta. Dus als jij wilt dat Bobby langer blijft ben ik er okay mee," zegt Bill en ik knik dankbaar. Ik ben blij dat Bill echt achter mij staat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bobby gedraagt zich echt als een klein kindxD
    Hoe erg

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen