Bill POV.

"Mag ik weer naast je liggen?" Vraag ik die avond aan Tom en ondanks dat het donker is zie ik hem knikken. Ik kruip bij hem in bed waarna ik een kusje op z'n wang druk.

"We kunnen de rollen omdraaien. Dat ik jou neem, bedoel ik," zeg ik zachtjes en Tom drukt een kusje bovenop mijn hoofd.

"Als Dafne het toelaat," zegt Tom en dat begrijp ik ook wel. Als zij begint te huilen is het einde verhaal.

Ik ga dan bovenop Tom liggen en trek z'n boxer naar beneden. Ik trek dan ook mijn boxer naar beneden en begin Tom te zoenen waarna ik voorzichtig bij hem naar binnen ga. "Gaat het?" Vraag ik.

"Ja, ga door," zegt hij waarna ik doorga.

Zodra we zijn klaargekomen is Dafne wakker en ik rol gelijk van Tom af waarna hij z'n boxer aandoet om naar Dafne toe te gaan. "Ik hou van je," zeg ik dan en gelijk draait Tom zich om. Ik weet niet of je op onze leeftijd al zoveel van iemand kunt houden, maar Tom is zo begripvol naar mij dat ik voelde dat ik dat moest zeggen.

"Ik ook van jou," zegt hij waarna hij onze kamer uitloopt om naar de keuken te gaan verderop voor een flesje. Ik kijk naar het plafond en zucht even. Hopelijk horen we morgen weer iets van z'n moeder, want als de kinderen allebei bij Tom kunnen wonen kan ik de tijd nemen om zelf ook voor de meiden te kunnen zorgen.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Te schattig!
  Bill veranderd nu al

  4 weken geleden
 • Luckey

  Te schattig!
  Bill veranderd nu al

  4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen