Twee dagen later.

Tom POV.

"Bill, is alles okay hier?" Vraag ik aan hem.

"Nee, ik krijg Chloé totaal niet stil. Dit heeft ze nooit. Misschien moeten we mijn ouders voor morgen maar afzeggen," zegt Bill.

"Misschien heeft ze gewoon een slechte dag. Morgen kan alles weer goed zijn," zeg ik.

"Ik betwijfel het. Ze is 3 uur terug begonnen met huilen en ze is maar één keer even gestopt, want ja, huilen vreet vast veel energie," zegt Bill.

"Geef haar maar even hier," zeg ik en Bill geeft haar aan mij en ik loop wat met Chloé heen en weer. "Stil maar lieverd. Papa Bill en ik zien jou niet graag verdrietig," zeg ik tegen haar, maar het helpt helemaal niks. Behalve dan dat ze nu tussendoor wel een behoefte heeft gedaan.

"Ik kan haar wel verschonen, als jij dat liever niet doet," zegt Bill.

"Ik heb het al zo vaak gedaan, dus deze keer kan ik het ook," zeg ik en Bill knikt waarna ik haar neerleg en haar luier open. "Ehm, Bill, d'r ontlasting ziet er niet uit als normaal," zeg ik.

"Is dat erg?" Vraagt Bill onzeker, maar daar heb ik geen antwoord op. Mijn zus heeft kinderen, maar dat mijn knowledge zover gaat, nee. "Ik bel de dokter," zegt hij dan gelijk en ik knik even. Je kan altijd beter te vaak met de dokter bellen als het om je kinderen gaat dan te weinig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh nee!!
    Wat is er met chloe?!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen