Tom POV.

De volgende ochtend kijk ik even naar Bill, ook al heb ik dat vannacht ook al af en toe even gedaan wanneer Dafne wakker was. "Goedemorgen schoonheid," zeg ik en ik kus Bill liefdevol.

"Hmm, zo wil ik altijd wel gewekt worden," zegt hij en ik lach even.

"Over een paar jaar kan dat geregeld worden," zeg ik en ik zie Bill z'n wangen rood worden.

"Dat is ook wat ik wil en ik weet zeker dat, dat niet verandert wanneer we volwassen zijn," zegt Bill.

"Dat mag ik hopen," zeg ik waarna ik naar Dafne toe loop. Ik til haar op en druk een kusje op d'r wang. Ik kan echt niet wachten totdat ik Hannah ook kan ontmoeten. "Bill, lijken Hannah en Dafne op elkaar?" Vraag ik.

"Ik, ik heb amper naar Hannah gekeken, maar wat ik heb gehoord lijken ze als twee druppels water," zegt Bill en ik knik even.

"Kom, we gaan douchen en dan straks weer een activiteit," zeg ik en Bill knikt even waarna hij uit bed stapt en hij pakt z'n spullen waarna we met z'n drieën naar de douches gaan. "Ik zal jou niet echt onder de douche houden, maar je moet wel een beetje worden gewassen he lieverd," zeg ik waarna ik doe wat ik had gepland en ik kijk ook even naar Bill die z'n hoofd snel wegdraait. "Ik merkte wel dat je naar mij keek hoor," zeg ik lachend waarna ik mij weer op Dafne richt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Benieuwd hoe dit verder gaat

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen