Tom POV.

"Jouw kamer is grotendeels nog steeds een tienerkamer, hmm," zegt Bill.

"Ja, dat Masha er is betekent niet dat mijn smaak verandert is. Ik ben op veel gebieden ouder geworden door haar geboorte, maar als het op smaak aankomt, nee," zeg ik en Bill knikt even.

"Denk je dat ik het kan? Vader zijn van twee kinderen en dan straks ook nog voor mijn broertjes zorgen?" Vraagt Bill.

"Ik weet dat je het kan. Ik snap dat het allemaal wat veel is in één keer, maar het komt wel goed. Je groeit er wel in en je hebt mijn hulp," zeg ik en Bill glimlacht even.

"Dat vind ik lief van je, want jij hoeft mij niet te helpen met mijn broertjes en met mijn ongeboren baby en toch doe je dat," zegt Bill en ik knik even.

"Dat is ook belangrijk voor Masha, dat we elkaar helpen. Ook wanneer het eigenlijk niet hoeft," zeg ik en Bill knikt waarna hij weer opstaat en mij een knuffel geeft en dan hoor ik de deur beneden. "Kom," zeg ik waarna ik samen met Bill naar beneden loop.

Bill loopt gelijk naar mijn ouders en geeft mijn moeder een stevige knuffel. "Dank u wel, het betekent echt superveel voor mij," zegt Bill en ik glimlach even.

"En ook voor mij," zeg ik dan, want dat is nu eenmaal zo. Ik geef om Bill, hoe klote hij op een bepaald moment ook tegen mij deed, ik ben ergens altijd om hem blijven geven. Ook al kenden we elkaar eigenlijk amper.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te lief

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen