Bill POV.

"Sorry," zeg ik zachtjes.

"Je hoeft niet sorry te zeggen alleen maar omdat je naar mij keek," zegt Tom waarna hij zijn douche uitdrukt. Ik weet ook niet wat me bezielde, maar Tom met Dafne zo zien, het deed gewoon wat met mij.

"Kom je ook zo?" Vraagt Tom en ik knik even.

"Ik ben bijna klaar," zeg ik en Tom knikt waarna hij de douches uitloopt en ik haast mezelf zodat ik ook de douches uit kan.

"Mijn moeder heeft gebeld terwijl we onder de douche stonden. Ik bel haar nu even terug," zegt Tom en ik knik even en hij geeft Dafne aan mij waarna hij wegloopt om rustig te kunnen bellen. Ik kijk even naar Dafne waarna ik zucht.

"Het spijt me kleine meid. Ik was gewoon te jong. Ik ben te jong," zeg ik zachtjes. "Laat dat een les zijn dat jij later wat langer wacht," zeg ik er nog achteraan waarna ik naar de deur kijk. Ik hoop dat Tom snel klaar is met het gesprek.Wanneer Tom eindelijk terug is kijk ik hem afwachtend aan. "We krijgen Hannah niet zonder slag of stoot terug. De adoptieouders gaan voor haar vechten," zegt Tom zachtjes.

"Het spijt me. Het is mijn schuld," zeg ik zachtjes.

"Hey, Bill, zeg dat niet, okay? Ik snap de paniek waar je mee zat en als jouw ouders die keuze ook geweldig vinden, dan snap ik dat het zo kon lopen," zegt Tom en ik knik langzaam waarna hij Dafne eindelijk weer van mij overneemt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit word nog heel spannend

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen