Tom POV.

"Ik ga denk ik toch even de vader inlichten," zegt Bill.

"Weet je het zeker?" Vraag ik en Bill knikt.

"Ik ben mij heel zeker. Als hij dan niks met het kind te maken wilt hebben is het tenminste zijn keuze. Ik wil niet degene zijn die, die keus voor hem maakt," zegt Bill.

"Waarom ben je dan niet kwaad op mij? Ik ben zelf iemand die het niet heeft verteld, niet op tijd in ieder geval," zeg ik.

"Omdat ik weet dat ik niet heel aardig heb gedaan. De vader van mijn baby is nooit gemeen geweest of wat dan ook. Hij is de vader van een goede vriend, dat maakt het misschien wat ongemakkelijk, maar verder," zegt Bill en ik knik even.

"Het is natuurlijk jouw keus, succes Bill," zeg ik met een glimlach en Bill bijt even in zijn lip. "Wat is er?" Vraag ik.

"Misschien moet ik wel een relatie met hem krijgen zodra ik 18 ben," zegt Bill.

"Ben je helemaal mal," zeg ik.

"Wat? Ik heb nooit gezegd dat ik niet verliefd op hem ben," zegt Bill en ik draai met mijn ogen, want dat geloof ik echt niet.Wanneer Bill weer thuis is kijk ik hem afwachtend aan. "Hij is net zoals allemaal," zegt Bill zachtjes.

"Wat dan?" Vraag ik.

"Zeggen dat hij mij nooit meer wilt zien en het kind zover mogelijk uit z'n buurt moet houden en daarna de deur in mijn gezicht dichtsmijten. Het is niet dat ik het niet begrijp. Hij kan er problemen mee krijgen, maar toch," zegt Bill zachtjes.

"Ach, Bill, het komt wel goed," zeg ik en Bill knikt langzaam. "Zullen we anders huiswerk gaan maken?" Vraag ik.

"Nee, ik ga liever even slapen," zegt Bill waarna hij wegloopt en ik kijk hem bezorgd na, waarna ik maar naar Masha ga. Op dit moment kan ik toch niks voor Bill doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill als je het antwoord al weet wat wilde je bereikenxD

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen