De volgende dag.

Bill POV.

"Kom je mee voor onze date, schat?" Vraagt Tom.

"Nu al?" Vraag ik verbaasd.

"Het is al half zes hoor schat," zegt Tom.

"Oh, sorry, ik ben de tijd vergeten. Ik, ik kleed me nog snel even om," zeg ik waarna ik naar de slaapkamer ren om mijn kleren aan te trekken. Kleren die eigenlijk nog in mijn kast hingen voor een feestje, maar ja, toen werd ik zwanger en heb ik ze eigenlijk nooit aangehad. Daarmee dat vandaag daar de perfecte dag voor is.

Ik loop naar beneden en zie Tom z'n ogen groot worden. "Je bent prachtig schat," zegt hij en ik loop dichter naar hem toe.

"Dank je Tomi," zeg ik en ik geef hem een kort kusje waarna hij z'n hand op mijn rug legt en met z'n tweeën verlaten we het huis. "Vertel je nog waar we heen gaan?" Vraag ik.

"Hmm, vooruit. Je had het laatst over dat nieuwe restaurant. Dat je daar zo graag eens zou willen eten, maar dat het niet kan vanwege Tess," zegt Tom.

"Wacht, we gaan daarheen?" Vraag ik verrast.

"Nee, we gaan naar die ene die je haat," zegt Tom en hij draait met z'n ogen. "Natuurlijk gaan we daar heen," zegt Tom en ik bloos even.

"Dat is zo lief Tomi. En dat je dat ook echt allemaal onthoudt. Ik hou zoveel van je," zeg ik en Tom glimlacht.

"Ik hou ook van jou," zegt Tom en hij pakt mijn hand vast waarna we verder lopen zodat we wel op tijd bij het restaurant zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief!!
    Hebben ze ook verdiend

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen