Bill POV.

"Hmm, ja, het zal inderdaad met mijn leeftijd te maken hebben," zegt Henk waarna hij rechter gaat zitten en hij drukt een kort kusje op mijn lippen. "Misschien kan het ooit over dat ik mij het wel herinner, maar voor nu zal ik de zakendeal met je baas herstellen," zegt Henk.

"Dank je Henk," zeg ik waarna ik opsta en mij aankleed. "Tot straks," zeg ik en wanneer ik de woonkamer in loop zie ik Tom al op de bank zitten met Aad in z'n armen. "Waar is Henk z'n vrouw?" Vraag ik.

"Boven. Zij wou gelukkig geen seks, dus hoefde ik niks geks te doen," zegt Tom.

"Ja, anders hadden ze het waarschijnlijk ook door gehad wanneer ze elkaar weer spraken, dus beter dat zij niks wou doen," zeg ik en Tom knikt.

"Ik ga Aad weer even in z'n bedje leggen," zegt Tom en ik knik waarna Tom naar boven loopt en even later komt hij terug en hij slaat z'n armen om mij heen. "Maar het heeft dus gewerkt?" Vraagt Tom en ik knik.

"De zakendeal wordt herstelt. Zijn doel was alleen wat, ehm, apart?" Zeg ik.

"Wat dan?" Vraagt Tom.

"Hij wou mij zwanger van hem krijgen," zeg ik en gelijk zie ik een woede in Tom z'n ogen die ik nog nooit eerder heb gezien en wanneer hij langs mij heen wilt stormen stop ik het gelijk. "Stop Tom, als je nu iets doet was het hele plan voor niets," zeg ik.

"Maar hij..." zegt Tom.

"Ik weet het, maar het is okay. Ik wil niet dat hij die zakendeal opnieuw intrekt," zeg ik tegen Tom.

"Maar hij heeft het recht niet om dat überhaupt nog te willen. Dat is iets voor jou en mij," zegt Tom.

"Ik hoef geen kinderen meer Tom. Aad is genoeg. Ik kan die zorgen tijdens de zwangerschap niet nog een keer aan. We geven Aad al onze liefde, maar hij blijft echt ons enige kind. En ik bedenk mij ook niet over twee, drie of vier jaar," zeg ik waarna Tom zonder wat te zeggen wegloopt. Blijkbaar denken we daar dus allebei anders over.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom woede snap ik helemaal!

    Bill Tom wilde waarschijnlijk nog 1 ! Dit komt even dubbel hart bij hem binnen

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen