Twee dagen later.

Bill POV.

Tom is naar Jennie. Ik heb aangeboden om mee te gaan, maar hij wou per se alleen. Ergens deed het mij wel pijn, want in mijn fantasiewereldje zouden Tom en ik samen komen en zou ik een belangrijk onderdeel in Jennie d'r leven zin, maar ik weet dat het anders ligt. Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat Tom echt nooit verliefd op mij gaat worden.

Wanneer Tom weer thuis is kijk ik naar hem. "Hoe was het met Jennie?" Vraag ik.

"Hetzelfde, niet goed en niet slecht. Ik denk dat ik maar blij moet zijn zolang ze maar stabiel is," zegt Tom en ik knik even waarna ik mijn hand op zijn arm laat rusten, maar hij loopt gelijk door naar Elene en gaat bij haar op de grond zitten. Ik besluit dan ook maar bij Tom en onze dochter te gaan zitten. Ik zie aan Tom dat hij niet echt z'n gedachten er bij heeft om echt met Elene te spelen. "Heb ik je al eens over mijn ouders verteld?" Vraagt Tom ineens en langzaam schud ik mijn hoofd. "Dat ik het nooit over ze heb gehad heeft een reden," zegt Tom zachtjes.

"Wat dan?" Vraag ik.

"Omdat, ze waren gewoon niet de juiste soort ouders. Wat als ik het ook verpest met mijn dochters?" Vraagt Tom.

"Dat ga je niet doen. Ik zie hoeveel je van de meiden houdt," zeg ik en eigenlijk wou ik ook zeggen dat hij al heeft laten zien dat hij een goede ouder is door Clay bij haar weg te houden. Ik weet natuurlijk niet hoe Clay echt als ouder zou zijn, maar dat hij een goede ouder zou zijn kan ik eigenlijk niet geloven. "Misschien moet je, je ouders contacteren, dat kan jou ook helpen," stel ik voor en Tom knikt even.

"Ze hebben vermoedelijk wel het recht om te weten dat ze al eventjes opa en oma zijn," zegt Tom waarna hij opstaat en naar z'n kamer loopt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dit word nog wat

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen