Bill POV.

Vandaag vertrekken we alweer naar huis, maar ik moet zeggen dat het wel een geweldige vakantie is geweest. "Dank je Tom," zeg ik en hij kijkt mij verbaasd aan. "Voor deze vakantie. Onze tijd als gezin en erachter komen dat we nog een kindje verwachten," zeg ik en Tom glimlacht even.

"Dat was graag gedaan, maar dat laatste heb ik natuurlijk niet gepland," zegt Tom en ik lach even.

"Nee, ik weet het. Dat we er toevallig tijdens onze vakantie achterkwamen was echt toeval," zeg ik en Tom knikt waarna we nog wat dingetjes inpakken. "Hebben we alles?" Vraag ik.

"Ik check even of er nog ergens speelgoed van de kinderen ligt," zegt Tom en ik knik even. Dat lijkt mij inderdaad verstandig, anders krijgen we daar misschien problemen mee. Vooral Ryan kan er niet tegen als hij iets kwijt zou zijn.

Na even komt Tom weer terug. "Alles van de kinderen is echt ingepakt," zegt Tom en ik knik even waarna we alles in de auto kunnen laden. "Moet je dat allemaal wel tillen?" Vraagt Tom bezorgd.

"Nu moet het nog kunnen. Geen zorgen Tomi," zeg ik en ik aai over z'n wang waarna ik voor Tom z'n gemoedsrust maar de lichtere spullen pak om in te laden.

"Nu alleen de kinderen nog," zegt Tom en ik knik en vanuit mijn ooghoek zie ik de drie oudste al aankomen.

"We kunnen ze natuurlijk ook hier laten," zeg ik grappend.

"Nee!" Roept Ryan gelijk en hij springt in mijn armen en ik druk een kus op z'n wang.

"Dat zullen we ook nooit echt doen he lieverd," zeg ik en ik knuffel hem stevig waarna ik de jongens laat instappen. Nu alleen Matéo en David nog en we kunnen naar huis vertrekken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te schattig en te lief!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen