Tom POV.

Wanneer Bill weer wakker is, op tijd voor het avondeten kijk ik even naar hem. "Zullen we ons huiswerk dan na het eten zo doen?" Vraag ik.

"Nee, ik kan mij toch nergens op concentreren," zegt Bill.

"Bill, je moet niet gaan verzaken op school. Ondanks dat ik thuis was tijdens mijn zwangerschap ben ik wel bijgebleven met school waardoor ik zo in het examenjaar kon instromen," zeg ik en Bill haalt z'n schouders op.

"Het komt morgen wel," zegt Bill.

"Dan, als je het niet erg vind doe ik het wel na het eten," zeg ik, want ik ga het niet uitstellen totdat Bill er klaar voor is, dat komt waarschijnlijk niet goed.

"Okay," zegt Bill zachtjes en ik kijk nog even naar hem waarna ik Caden en Brandon haal om hen ook aan tafel te zetten. Mijn moeder prakt al het eten voor ze, zodat ze wat mee kunnen eten, met hulp, dat nog wel.Na het eten legt mijn moeder Bill z'n broertjes op bed en ik pak Masha uit d'r wiegje. "Wil jij haar flesje doen?" Vraag ik aan Bill, maar hij schudt z'n hoofd en loopt door. Soms wou ik dat ik in zijn gedachten kon kijken, maar dat is niet te doen.

Wanneer Masha d'r flesje heeft gehad leg ik haar liefdevol terug en zodra ze slaapt begin ik aan mijn huiswerk. Bill moet zelf maar weten of hij dit schooljaar wilt slagen of zakken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is goed bezig!!
    Bill kom op!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen