Tom POV.

"Zullen we maar gewoon afwachten? Ik wil niet naar hem toe hoeven. Hij wilt vast wat terug voor die informatie," zegt Bill zachtjes.

"Het is okay. Ze zullen wel wat vinden zonder hem," zeg ik en Bill knikt zachtjes waarna hij z'n hoofd op mijn schouder legt.

"Wat als we haar kwijtraken?" Vraagt Bill.

"Hey, dat gebeurt niet. Hoor je me? Chloé blijft leven," zeg ik en Bill knikt voorzichtig.

"Weten jullie al meer?" Vraagt de arts wanneer hij weer terugkomt.

"We, we kunnen niet naar die man toe. Hij, hij is geen onderdeel van ons leven en hij heeft mijn vriend verkracht," zeg ik dan, want dan moet de dokter het toch snappen.

"Okay. We kunnen nog altijd niks vinden. Haar vochtlevels zijn nu weer op peil, maar de oorzaak blijft een raadsel. Ze kan weer mee naar huis, maar houdt haar goed in de gaten," zegt de dokter en Bill en ik knikken gelijk waarna we gelijk naar Chloé toelopen.

"Hey lieverd, kom eens bij papa," zegt Bill en hij houdt Chloé dicht tegen zich aan en ik zie een traan zijn oog verlaten. "Laat mij nooit meer zo schrikken ja," zegt Bill zachtjes waarna ik mijn armen om hen heen sla. Ik weet dat er nog genoeg schrikmomenten komen, maar laat een ziekenhuisbezoek nooit meer nodig zijn. We kennen de oorzaak nog niet, maar misschien was het iets eenmalig en dat is waar ik mijn hoop op vestig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Gelukkig gaat het nu weer met chloe

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen