Tom POV.

Wanneer we bij het restaurant zijn zie ik dat Bill z'n ogen nog meer stralen dan dat het al deed toen ik hem vertelde waar we heen zouden gaan. We lopen naar binnen en ik zie Bill z'n ogen uitkijken. "Ik wist niet dat het er zo luxe uit zag. Tom, is dit niet te duur?" Vraagt Tom.

"Mijn vader betaald. Hij zei dat we gewoon moeten genieten," zeg ik en Bill glimlacht naar mij.

"Jouw vader is echt geweldig," zegt Bill.

"Het is jouw stiefvader, hmm," zeg ik.

"Oh, Tomi, zeg dat niet," zegt Bill en ik lach even.

"Okay, ik zal het niet meer zeggen. Misschien klinkt het dan toch wat te ongemakkelijk wat wij hier samen hebben," zeg ik.

"Precies. We zijn stiefbroers totdat we getrouwd zijn en ik jou mijn man kan noemen," zegt Bill en ik kijk hem verward aan. "Als we wat ouder zijn natuurlijk," zegt Bill snel en ik knik even waarna ik ons naar onze plek laat wijzen.Wanneer Bill en ik klaar zijn met eten kijkt hij mij met een glimlach aan. "Het was echt heerlijk. Jammer dat het zo duur is, anders zou ik hier elke week wel op date willen met jou," zegt Bill en ik lach even.

"Helaas. Misschien later, als ik een goede baan heb, maar dan neem ik je waarschijnlijk mee naar nog betere plekken," zeg ik en Bill glimlacht even waarna we opstaan.

Thuis lopen we stilletjes het huis in om Tess niet te wekken. In de slaapkamer drukt Bill z'n lippen op die van mij en ik trek hem mee op het bed om onze date night nog wat beter te maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te leuk!
    Die vader is echt een schat!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen