Tom POV.

Waarom zou Bill nu al 100% moeten weten dat hij geen kind meer wilt? Ik weet 100% dat ik wel nog een broertje of zusje voor Aad wil. Niet nu, Aad is nog een baby, maar over 2 of 3 jaar zou ik dat wel graag willen.

"Tom?" Hoor ik Bill achter mij vragen en gelijk draai ik mij om. "Ben je nu boos?" Vraagt Bill onzeker.

"Niet boos, maar ik snap gewoon niet hoe je nu al zeker kan weten dat je over een paar jaar nog steeds geen broertje of zusje voor Aad wilt," zeg ik.

"Omdat die angst over een paar jaar nog niet weg gaat zijn. Die gaat namelijk nooit weg. Ik kan duizend therapiesessies hebben en die helpen mij om mij beter te voelen, maar de angst blijft," zegt Bill.

"Zeg dan alsjeblieft dat er nog een klein beetje hoop is," zeg ik.

"Valse hoop is nergens goed voor Tom. Het spijt me dat mijn keuze jou pijn doet," zegt Bill.

"Het is okay," zeg ik zachtjes, maar ik blijf hopen dat Bill zich bedenkt. Ik wil dat ook blijven hopen.Vandaag vertrekken we weer naar huis en ik kijk naar Henk die met z'n hand aan Bill z'n kont zit waarna Bill snel mijn kant uit komt gelopen. "Gelukkig is het thuis weer gewoon ons drietjes," fluistert Bill, maar ik weet echt niet wat Henk nog van Bill gaat kunnen vragen en Bill doet veel alleen maar om zijn baan te kunnen behouden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wisselen van baan!
    Henk is een griezel geworden
    Bill baas in lichten?

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen