Bill POV.

Aan het eind van de picknick is Shane tegen mij aan in slaap gevallen en ik glimlach even. "Wat ben jij toch een lieverd," fluister ik naar Shane en ik kijk dan weer naar Tom. "Het is tijd om naar huis te gaan, maar ik kan zo niet opstaan," zeg ik en Tom lacht even.

"Ga maar even bij je zus zitten," zegt Tom tegen Alice en Tom zet haar bij Kirsty op schoot die haar zusje gelijk begint te knuffelen. Tom pakt Shane dan voorzichtig van mij over en laat hem tegen mij aan slapen. Zodra ik ben opgestaan pak ik Alice van Kirsty over en met ook nog de kinderwagen en Kirsty zelf vertrekken we naar huis.

"Dat was leuk," zegt Kirsty en ik glimlach even naar mijn oudste dochter.

"Dat vond ik ook," zeg ik en wanneer we thuis zijn zet ik Alice op d'r speelkleed. Het verbaast mij dat Alice totaal niet moe is, maar Shane, die toch ouder is, wel. "Tom, waarom is Shane zo moe?" Vraag ik.

"Ik denk dat gisteren, de dag met zijn moeder, hem toch best wat energie heeft gekost," zegt Tom en ik knik even waarna Tom Shane voorzichtig op de bank neerlegt en ik kijk naar de tweeling. "Ik maak hun fruithapje vast. Ik verwacht dat ze zo wakker worden," zegt Tom en ik knik even terwijl ik naar mijn twee zoontjes kijk. Ik vraag mij nog steeds af waarom ik het geluk heb om zo'n geweldig gezin te hebben. Natuurlijk ben ik Eddie kwijtgeraakt omdat hij blind de weg op rende, maar ik blijf hem altijd dankbaar dat hij mij Alice heeft gegeven. Net zoals ik Tom dankbaar ben voor de andere kinderen. Eigenlijk zou ik Amanda ook dankbaar moeten zijn, want zonder haar was Shane er niet geweest, maar die dankbaarheid laat ik maar even achterwege. Gewoon omdat ik haar niet mag.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    High five bill
    Enige waar de nuttig voor was

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen