Tom POV.

Ik houd Bill dicht tegen mij aan en ik kijk naar de kinderen die de hele tijd onze kant op kijken. "We moeten het de kinderen vertellen," zeg ik zachtjes en ik veeg Bill z'n tranen weg.

"Ik weet het," zegt Bill zachtjes waarna ik hem overeind help om dan samen met hem naar de kinderen toe te lopen. "Kom eens hier lieverd," zegt Bill zachtjes, z'n stem nog altijd vol emotie.

"Zal ik het vertellen," fluister ik dan naar hem en Bill knikt.

"Opa en oma hebben een ongeluk gehad. Opa is nu helaas in de hemel," probeer ik zo voorzichtig mogelijk te brengen.

Wanneer Annie begint te huilen trekt Bill haar gelijk tegen zich aan en hij neemt ook Ben in z'n armen en ik focus mij op Mark. Riley en Anita snappen het volgens mij nog niet zo goed, Anita zeker niet, want die kan alleen nog maar papa zeggen.

Ik neem Mark dan mee naar binnen en bel de eigenaar van het vakantiehuis om hem te laten weten dat we zo snel mogelijk weg moeten. Daarna loop ik weer naar buiten en zet mij bij de twee jongste kinderen neer. "Papa Bill heeft later vast veel verhalen over opa. Daarnaast zal oma jullie vast ook veel kunnen vertellen en zelfs Annie, Ben en Mark hebben genoeg te vertellen," zeg ik tegen hen en daarna sta ik weer op om al onze spullen in een record tempo in te pakken, want Bill z'n hoofd zal daar nu niet naar staan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme hun!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen