Bill POV.

"Zo Bill, wil je een nieuw filmpje opnemen?" Vraagt Lydia, één van mijn beste vriendinnen.

"Ja, graag. Ik moet actief blijven om fans te werven," zeg ik en Lydia knikt waarna ze haar telefoon pakt en ze drukt die aan en ik begin te zingen.

"Papa, papa!" Roept Michiel, mijn zoontje, ineens.

"Stop de camera maar," zeg ik en Lydia knikt waarna ze de opname stopt en ik loop naar de kamer van mijn zoontje. Michiel is van mij en mijn ex Trey. Trey is een beroemde muzikant. Ik heb verschillende eerste keren met hem gehad, maar hij hield mij altijd verborgen voor de buitenwereld. Ik mocht niet eens de filmpjes meer opnemen waar ik net mee bezig was, want dan vestigde ik te veel aandacht op mijzelf. Toen ik zwanger bleek heeft hij me gelijk gedumpt. Hij vond het al erg genoeg als ze achter onze relatie zouden komen, maar nog erger als ze erachter zouden komen dat hij vader is.

Ik pak Michiel op en hij legt gelijk z'n hoofd in mijn nek. "Papa is bij je," zeg ik terwijl ik hem wat op en neer wieg. Michiel is nog maar één en ik ben echt gek op hem. Mijn kleine jongen, echt iemand die mijn genen draagt. Die op mij zal lijken, hoop ik. "Ga maar weer slapen, ja?" Zeg ik tegen hem en ik leg hem terug en zodra hij slaapt loop ik terug naar mijn slaapkamer en sluit de deur. "Het kan weer," zeg ik tegen Lydia en ik ga klaar staan en Lydia zet de camera van haar telefoon weer aan en ik begin te zingen en dit keer kom ik wel tot het einde.

Lydia stuurt de video gelijk naar mij toe waarna ik hem op mijn pagina post. Hopend dat ik dit keer wel wat meer kijkers weet te krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!! Zielig en schattig samen!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen