Tom POV.

Wanneer we thuis zijn gaan we op de bank zitten en Bill heeft Aad in zijn armen. "Wat denk jij, moet ik Tony inlichten over wat Henk van mij wou?" Vraagt Bill.

"Ik zou het wel doen. Als jij daar wilt blijven werken, maar niet meer elke keer maar onder Henk uit willen komen zodat hij de zakendeal niet stop. Dan zie ik geen andere mogelijkheid dan hem inlichten," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik ga Tony bellen, op hoop van zege dat hij niet aan Henk z'n kant staat," zegt Bill.

"Daar lijkt Tony mij de persoon niet naar," zeg ik en Bill knikt even waarna hij Aad aan mij geeft en naar de gang loopt om te bellen. "Het komt nu vast allemaal goed," zeg ik tegen Aad en ik ga met mijn hand over z'n wangetje. Hij is zo'n lieverdje en ik hoop dat hij opgroeit tot een man waar iedereen van kan houden.

Wanneer Bill terug komt zet hij zich naast ons neer. "Ik denk dat we nu van Henk af kunnen geraken," zegt Bill en ik knik tevreden.

"Dat is al een zorg minder," zeg ik.

"Zeker, want als ik telkens risico had op het verliezen van mijn baan. Ik zou niet weten hoe we dan rond moesten komen," zegt Bill en ik knik begrijpend, maar die zorgen zijn er gelukkig niet meer.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Tony snapte het ?!
  Yeah voor nu zorg minder

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Ja, Tony begreep het:)Hij is niet zo'n viezerik als Henk om zijn acties maar te accepterenxD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha nou ze moesten het wel eerst goed maken zonder dat die wilde luisteren eerstxD

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, ja, dat dan weer welxD

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen