Bill POV.

Wanneer ik drie dagen later de kans krijg ga ik naar het huis van Eduardo en druk op de bel. Hij doet de deur open en kijkt mij verbaasd aan. "Tom heeft je weggestuurd, is het niet?" Vraag ik.

"We mogen niet praten Bill," zegt Eduardo verdrietig.

"Luister niet naar wat Tom zegt," zeg ik en Eduardo kijkt mij even aan.

"We kunnen beter alleen contact houden wanneer het om onze dochter gaat," zegt Eduardo, maar ik duw hem het huis in en begin hem te zoenen. Ik begin aan zijn kleding te prullen totdat we uiteindelijk allebei naakt zijn.

"Hmm, je bent sexy Eds," zeg ik en hij duwt mij omhoog waarna hij bij mij naar binnen gaat en ik kreun luid. "Fuck, ja!" Kreun ik waarna ik zijn lippen weer zoek om hem te zoenen totdat we uiteindelijk beiden klaarkomen.Wanneer ik weer thuis ben negeer ik Tom. "Bill, wat heb ik gedaan?" Vraagt Tom verbaasd.

"Wat denk je?" Vraag ik kwaad.

"Ik weet het niet," zegt Tom.

"Je hebt Eduardo laten vertrekken en dan ook gezegd dat hij alleen nog maar contact mag zoeken wanneer het om onze dochter gaat, vind je het gek dat ik kwaad ben!" Roep ik woedend uit. Tom moet niet denken dat hij mijn leven kan bepalen. Ik zei dat ik er op mijn eigen tempo mee zou stoppen en dan moet hij gewoon luisteren.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  En jullie moeten beter met elkaar praten! Wat dacht je daar van!

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Dat is vor die twee zeker een goed idee:)

   2 weken geleden
  • Luckey

   Mag ik ze vast binden op een stoel zodat ze gaan luisterenxD

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Van mij mag je;)

   2 weken geleden
 • Pineapple20

  Bill toch!

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen