Bill POV.

Wanneer ik de kamer van mijn moeder weer uitloop kijk ik naar Tom en ik sla gelijk mijn armen om hem heen. "Hey lieverd," zegt Tom zachtjes en hij gaat met mijn hand door mijn haar.

"Mag ik naar oma?" Vraagt Annie voorzichtig.

"Natuurlijk, neem Ben ook gelijk mee. Jij mag zo Mark," zeg ik, om de drukte zo goed mogelijk te kunnen verdelen. Ik heb niet in mijn hoofd kunnen opslaan wat voor een verwondingen mijn moeder allemaal heeft omdat de schrik van mijn vader's dood overheerste. Ik weet alleen dat rust voor mijn moeder nu erg belangrijk is.

"Kom maar even zitten," zegt Tom en ik knik waarna ik naast hem ga zitten en hij legt z'n hand op die van mij. Ik weet dat Tom mij altijd zal steunen en ik baal er echt van dat mijn vader niet op onze bruiloft kan zijn. Ik had hem er graag bij gehad. Ik kan nog amper geloven dat ik alleen mijn moeder nog heb. "Ben je okay, schat?" Vraagt Tom.

"Ik ben redelijk," zeg ik. Op dit moment ben ik niet okay, maar ook niet slecht. Die momenten zullen zich wel afwisselen.

"Ik hou van je," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang en ik leg mijn hoofd op Tom z'n schouder.

Na even komen Annie en Ben de kamer weer uit. "Ik ga wel met Mark," zegt Tom en ik knik even waarna Tom samen met Mark de kamer in loopt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Rollercoaster met emotie
    Die kinderen doen het nog best goed

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen