Bill POV.

"Plannen?" Vraag ik voorzichtig.

"Ja, ik vertel ze allemaal na de show," zegt Tom en even twijfel ik. Ik heb Michiel thuis en wil eigenlijk niet langer dan nodig is wegblijven, maar aan de andere kant slaapt Lydia gewoon op de logeerkamer, of ik nu thuis ben of niet, zij is er wel en wanneer de ochtend nadert ben ik sowieso wel thuis.

"Okay," zeg ik dan uiteindelijk en Tom knikt tevreden waarna ik maar weer wegloop, het duurt tenslotte niet lang meer voordat hij op moet.Wanneer de show af is loop ik naar Pete toe. "Kan jij weer bij de bar staan?" Vraag ik en Pete knikt waarna ik al naar achter loop.

"Jij bent snel," zegt Tom en ik knik. Ik wil hem nog niks over Michiel vertellen, ik bedoel, wat als hij net als Trey is? Vooralsnog ken ik Tom alleen van mijn tv, internet en de bladen. Ik ben wel een super grote fan, maar dat betekent niet dat ik hem blindelings kan vertrouwen. "Okay, ik ga nog even snel douchen, daarna kom ik bij je," zegt Tom en ik knik even waarna Tom naar de douche loopt en ik wacht geduldig af.

"Je bent terug," zeg ik na even en Tom knikt.

"Wat zullen we doen, we kunnen hier een pizza eten, maar we kunnen ook ergens uit eten gaan om het wat luxer te maken," zegt Tom.

"Oh, daar heb ik niet genoeg geld voor," zeg ik en Tom kijkt mij even aan.

"Maar ik betaal," zegt hij waarna ik toch maar knik waarna we kunnen vertrekken.


"Waar wou je het over hebben?" Vraag ik.

"Ik kan jou beroemd maken. Als je drie maanden met mij mee tourt kan je in mijn voorprogramma staan en met die stem van jou zal je al snel een eigen tour hebben." Ik kijk Tom met grote ogen aan. Het is een geweldige gelegenheid om eindelijk te bereiken wat ik wil, daarnaast kan ik Tom dan beter leren kennen. De enige vraag die ik nog heb is of het in mijn situatie mogelijk is om dit te doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dan moet Bill meteen eerlijk zijn
    Is wel een goede kans

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen