Bill POV.

"Het spijt me, we kunnen geen hartslag vinden," zegt ze na even en nu stort mijn wereld echt in. "We zullen het kindje er uit moeten halen om ontstekingen te voorkomen," zegt ze dan en steeds meer tranen lopen over mijn wangen.

"Is het mijn schuld? Komt het door de meerdere abortussen die ik heb gehad?" Vraag ik snikkend.

"Ik denk niet dat het daar iets mee te maken heeft," zegt ze en ik voel amper dat Tom z'n armen inmiddels op mij heen heeft geslagen.Na even wordt het kindje verwijdert, maar ik krijg amper wat mee. Ik kan alleen maar denken wat ik fout heb gedaan. "Hey, Bill, ben je okay?" Vraagt Tom en ik schud langzaam mijn hoofd.

"Ik kan dit niet. Jouw verhalen over jouw zwangerschap raakten mij en ik had er zin in om die dingen ook mee te maken," snik ik.

"Bill, het is niet zo dat je die kans nooit meer krijgt. Nu was blijkbaar gewoon niet het moment," zegt Tom zachtjes waarna ik opsta.

"Ik ga naar de club," zeg ik.

"Bill, niet doen, verval nu niet gelijk in je oude gewoontes," zegt Tom, maar ik loop al bij hem vandaan. "En je moet rusten! Bill!" Roept Tom, maar ik negeer hem. Ik weet ook niet wat mij kan helpen om even geen pijn meer te voelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill luister naar Tom! Als je om kindje wilt geven! Begin bij hem!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen