Tom POV.

"Dus je kiest Bill boven mij? Je weet dat we zonder hem nog steeds gelukkig hadden kunnen zijn," zegt Clay.

Even denk ik na waarna ik naar Clay kijk. Misschien geef ik wel meer om Bill dan dat ik mijzelf heb voorgehouden. "Ik kies Bill inderdaad boven jou. Als jij hem iets hebt aangedaan!" Roep ik uit en door mijn woede voel ik mijzelf sterker worden en ik duw Clay woedend tegen de muur.

"Hmm, je bent wel verliefd, alleen op de verkeerde," zegt Clay.

"Ik ben niet verliefd op Bill," ontken ik nog steeds. "Maar nu is het voor jou echt tijd om te vertellen waar Bill is, doe je dat niet, dan rot je weg in de cel en krijg je jouw dochter nooit te zien," dreig ik.

"Ik heb hem op z'n hoofd geslagen, ergens mee naar toe genomen. Hij was ook nog eens lekker straks," zegt Clay waardoor ik hem harder tegen de muur aanduw. "Ik heb hem vermoord," zegt Clay dan waardoor ik hem loslaat en mij verslagen op de grond laat zakken. "Je houdt dus wel van hem, man, natuurlijk heb ik hem niet vermoord. Ik ben geen moordenaar, maar je houdt blijkbaar zo weinig van mij dat je het wel gelijk geloofde," zegt Clay.

"Wacht, hij leeft nog?" Vraag ik en ik zie Clay knikken waarna ik weer voorzichtig opsta.

"Natuurlijk, maar hij bloed wel behoorlijk," zegt Clay en ik knijp mijn ogen tot spleetjes waarna ik hem opnieuw tegen de muur aanduw.

"Ik vraag het nog één keer. Waar is Bill!?"

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Vertel op klootzak!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen