Bill POV.

"Shane, ik moet even naar je broertjes," zeg ik en Shane kijkt mij met een pruillipje aan. "Als je voorzichtig bent mag je helpen met het fruithapje, kom," zeg ik en ik til Shane overeind waarna ik hem vast aan tafel zet om daarna de tweeling te halen. "Kijk Shane, houdt dit potje goed vast, doe telkens een klein beetje op de lepel en geef het aan Jean, allemaal heel voorzichtig," zeg ik en Shane knikt. Ik laat Shane Jean maar doen, want Jean opent meestal wel braaf z'n mondje, bij Jérôme is het een ander verhaal.

Wanneer de tweeling klaar is maak ik voor de andere kinderen brood klaar waarna ik voor Alice de korstjes eraf snijd zodat zij het brood ook goed kan eten.

"Papa, moet jij niet eten?" Vraagt Kirsty.

"Oh ja," zeg ik en snel maak ik ook voor mezelf een boterham klaar. De kinderen zijn voor mij het belangrijkst en soms vergeet je, jezelf daarbij. Niet altijd, ik bedoel, Tom en ik letten goed op elkaar, maar als je er even alleen voorstaat is dat lastiger, maar dan heb ik Kirsty gelukkig. In het weekend dan toch.

"Waarom mochten wij niet mee met papa en oma?" Vraagt Kirsty.

"Omdat papa ook wel eens alleen wat met oma wilt doen," leg ik haar uit en gelukkig is Kirsty weer gelijk tevreden. Dat is het fijne aan die lieve meid.

"Papa!" Roept Alice en ze steekt een stuk brood naar mij uit, met beleg erop.

"Kom hier lieverd, nu zijn je handen vies," zeg ik en ik pak d'r handjes en maak ze weer goed schoon.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief zo!
    Bill tijd met de kids

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen