Bill POV.

"Weet je Tom, wat je wel kunt doen is helpen de kinderen naar de andere kant van het paleis te brengen. Daar zijn ze veiliger wanneer de soldaten echt een aanval plaatsen," zeg ik en Tom knikt even.

"Okay, kom op," zegt Tom en ik glimlach even waarna Tom mij helpt met de kinderen, die we dan ook zo in de kamers hebben gekregen waar ze veilig zijn.

"Waarom moet dit?" Vraagt Benjamin.

"Als jij koning bent zou je dit ook voor jouw kinderen doen," zeg ik en ik zucht even. Benjamin is oud genoeg, hij gaat met gemak doorhebben dat er iets speelt. Eigenlijk gaan alle kinderen van Tom en mij dat door hebben ook al zal Benjamin het als beste al begrijpen.

"Waarom?" Vraagt Benjamin.

"Omdat je hier veilig bent voor de soldaten van een ander koninkrijk. Herinner je, je lessen? Het belangrijkste is om je koninkrijk te beschermen, maar het is nog belangrijker om je kinderen te beschermen," zeg ik en ik hoop dat Benjamin mijn wijze les onthoud. Ineens slaat Benjamin dan zijn armen om mij heen.

"Ik ben blij dat mijn papa weer terug is," zegt hij en ik glimlach even. Ik heb helemaal niet door gehad dat de kinderen ook zagen dat ik niet mijzelf was. Ik heb het goed gefaket, of dat dacht ik. Blijkbaar zijn mijn acteerkunsten niet al te best.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Knoop Benjamin boodschap dan maar goed in je oren

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen