Tom POV.

Ik loop de woonkamer in waar ik Tess bij Bill op schoot zie en ik glimlach even naar ze. "Hey Tomi," zegt Bill waarna ik naast hem ga zitten en ik leg mijn armen voorzichtig om hem heen. "Tomi, wat is er?" Vraagt Bill bezorgd.

"Mag ik mijn vent niet even knuffelen?" Vraag ik.

"Natuurlijk mag dat, maar je doet raar," zegt Bill en ik bijt even in mijn lip. Ik maak mij zorgen om Cindy, je gaat niet met een baby de straat op wanneer het bijna vriest, terwijl haar beentjes gewoon bloot waren en d'r armpjes ook, maar ik kan het niet met Bill delen.

"Zullen we jouw moeder en mijn vader vertellen over onze trouwplannen?" Vraag ik dan aan Bill, om maar van onderwerp te veranderen.

"Prima plan," zegt Bill en ergens verbaast het mij dat hij er zo makkelijk mee instemt.

"Ben je niet bang voor jouw moeder d'r reactie?" Vraag ik.

"Waarom zou ik? Okay, er was een tijd waarin ik wel bang zou zijn voor haar reactie, maar ik ben gewoon veel te trots op wat wij hebben," zegt Bill en ik knik even en zodra onze ouders beneden zijn kunnen we het ze vertellen.

"Bill en ik willen jullie wat vertellen," begin ik en ik kijk even naar Bill. "We gaan trouwen," zeg ik dan en ik druk een kus op Bill z'n wang.

"Niet als het aan mij ligt," zegt Bill z'n moeder gelijk, die opstaat, maar mijn vader trekt haar weer naar beneden om haar rustig te houden en ik zucht even. Ook zonder haar steun trouwen we, maar wat hulp zou wel welkom zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker zooitjexD
    Te grappig

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen