Tom POV.

Wanneer ik de drugs heb weten te verkopen ga ik naar Bill z'n werk. Ik weet dat ik kan worden opgepakt als iemand erachter komt dat ik drugs verkoop, maar ik doe het om mijn gezin te beschermen. Het is het risico wat ik er bij moet nemen.

"Hey Tom," zegt Bill wanneer hij mij binnen ziet komen en ik glimlach naar hem.

"Hey schat," zeg ik en ik kijk naar Aad die aan het slapen is. "Zo te zien is hij vrij braaf vandaag," zeg ik.

"Oh, pas sinds net hoor. Kijk naar de stapel wat ik nog heb liggen. Dat ga ik nooit op tijd afkrijgen," zegt Bill en ik voel mij gelijk schuldig, want omdat ik niet thuis kon zijn voor Aad, kon Bill z'n werk niet goed door doen.

"Ik help je," zeg ik. Ik weet tenslotte nog hoe het moet van die ene andere keer dat ik hem hielp, ook al mocht Bill mij op dat moment niet heel erg.

"Dank je, maar dat hoeft echt niet. Neem Aad mee naar huis, het is okay," zegt Bill.

"Nee, ik laat jou niet overwerken omdat ik Aad een keertje niet bij mij kon houden," zeg ik en Bill knikt even waarna ik nog één keer naar onze slapende zoon kijk om dan een stapel te pakken en te beginnen. "Wacht, is dit het dossier van Jasper Knolle?" Vraag ik wanneer ik die naam zie staan.

"Als die naam er staat wel ja, hoezo? Ken je hem?" Vraagt Bill.

"Oh, nee hoor, natuurlijk niet," lieg ik waarna ik die gegevens invoer. Als je dit dossier moet geloven is hij het braafste jongetje van de klas, maar dat is hij dus echt niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh dit is leuke twist!!
    Ben heel benieuwd !

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen