Tom POV.

"Zeg op!" Roep ik nog een keer.

"In de schuur van de school op de hoek, er is vandaag toch niemand," zegt Clay uiteindelijk waarna ik hem het huis uitduw en achter mij sluit.

"Als hij alsnog is overleden omdat jij zo lang er over hebt gedaan om het mij te vertellen, dan ben je, je leven niet zeker," dreig ik waarna ik naar de school ren. Schuur zei hij, waar is die verdomde schuur? Ik kijk om mij heen en besluit een rondje om de school te lopen totdat mijn oog eindelijk op het schuurtje valt en ik ren erheen.Bill POV.

Ik kreun pijnlijk. Mijn hoofd doet pijn, mijn kont doet pijn, eigenlijk doet bijna alles mij pijn. Clay heeft mij verkracht, alleen maar om mij pijn te doen en ook al zit ik hier opgesloten, toch maak ik mij zorgen om Tom, want met Clay in de buurt en waar hij toe in staat is. Het maakt mij bang voor Tom z'n veiligheid.

Wanneer ineens het schuurtje opengaat knijp ik mijn ogen dicht vanwege het felle licht. "Bill?" Vraag ik en ik hoor de bekende stem van Tom en hij rent naar mij toe waarna hij mij loslaat. "Ben je okay?" Vraagt Tom.

"Nu jij er bent wel," zeg ik, het is niet helemaal waar, maar ik wil gewoon okay zijn. Ineens drukt Tom z'n lippen op die van mij en ik zoen hem terug waarna Tom mij tegen zich aantrekt en ik negeer de pijn, gewoon zodat Tom mij niet hoeft los te laten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Clay gaat nu echt te ver gewoon!!!
    Tom go!!!
    Nu Bill verzorgen snel

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen